SELG BOLIGEN DIN
SELV,HELT GRATIS

Superhuman on desktop and iPhone

TEKNOLOGI HJELPER DEG Å SELGE SELV.
EFFEKTIVT, ENKELT OG TRYGT.

Vi har bygget et nytt digitalt system for boligsalg fra grunnen og opp for å gjøre det så enkelt som mulig for brukerne, men samtidig kvalitetssikre prosessen slik at du kan føle deg trygg på at du selger boligen din på rett måte.

Webbolig er designet slik at den enkelt tar deg gjennom alle de nødvendigste stegene ved et boligsalg, og automatisk innhenter relevant informasjon som kommer dirkete inn systemet. Å selge bolig er ikke så komplisert som mange vil ha det til. Men det er samtidig noen elementer som man må passe på at blir riktig. Vårt system lar deg ikke ta snarveier. Vi guider deg enkelt gjennom prosessen steg for steg og hjelper deg med å sørge for at både relevant informasjon blir innhentet og videreformidlet til kjøpere, samt at markedsføringen blir av høyeste kvalitet.

Les mer om hele prosessen nedenfor.

VISUELT INTUITIVT

STEG FOR STEG

Webbolig er designet for å gjøre boligsalgsprosessen så intuitiv og enkel som mulig. Vi har del den inn i 8 steg. Hvor 4 kommer før boligen er solgt, og 4 kommer etter at boligen er solgt (her har vi også inkludert hjelp til å planlegge flyttingen som et eget steg).

I hvert steg har du forskjellig antall oppgaver. Som f.eks å fylle inn informasjon om deg og boligen din, eller bestille foto, takst og skrive salgsfremmende tekst.

Skulle noe være uklart er vi tilgjengelige på chat store deler av døgnet for å hjelpe deg.

MARKEDSLEDENDE TEKNOLOGI

FREMTIDENS BOLIGSALG

Webbolig er mye mer enn en plattform for å generere en boligannonse. Det er et digitalt system for å forenkle, effektivisere og også kvalitetssikre salgsprosessen. Webmegling Technology utvikler teknologiske løsninger for å gjøre salgsprosessen mer digital og effektiv også for eiendomsmeglere. Denne teknologien har vi gjort tilgjengelige også for boligselgere som vil selge selv.

Fremtidens boligsalg krever høyteknologiske verktøy. Vi jobber daglig med alt fra automatisering av proessser, kunstig intelligens og maskinlæring, avanserte algoritmer for å optimalisere digital markedsføring og ikke minst utvikling av nett og mobilplattformer for å kunne gå gjennom hele salgsprosessen digitalt.

SALGSPROSESSEN STEG FOR STEG

FRA REGISTRERING TIL OVERTAGELSE I ÅTTE STEG

Nedenfor kan du lese gjennom de forskjellige stegene du må gå gjennom for å selge boligen din på egen hånd med hjelp av webbolig.no. Fra du registerer deg i vår portal og helt frem til boligen er overtatt av ny kjøper og oppgjøret er gjennomført.

STEG 1

REGISTRER DEG

Første steg er å registrere deg i vår portal. Du legger inn personinformasjon og addresse. Og så fort du har logget deg inn må du bruke noen minutter på å fylle ut et par skjema i forhold til botid/brukstid, forsikring på boligen og et egenerklæringskjema.

Superhuman social insights

STEG 2

WEBBOLIG INNHENTER INFORMASJON

Når du skal selge bolig er det en mengde informasjon som må innhentes. Du logger deg inn med BankID og vårt system kontakter kommune, forretningsfører, banker m.m. slik at all informasjon kommer automatisk inn i systemet. Du må selv se gjennom informasjonen du mottar da du som selger er ansvarlig for den informasjonen som gies til kjøper.

STEG 3

MARKEDSFØRING & VISNING

Vårt system hjelper deg å produsere høy kvalitets markedsføring for din bolig. Her bestiller du foto, styling, 360 visning osv etter eget ønske. Du må selv legge inn selgende og informativ tekst om boligen men systemet guider deg enkelt gjennom det. Og noen få klikk senere har du både digital salgsoppgave, finn.no annonsering og ikke minst en moderne rettet markedsføring på sosiale medier.

Visninger holder du selvsagt selv. Men du får tilgang til vår portal med tips for å være best mulig forberedt til visning. Husk at det er du som kjenner boligen din absolutt best, så det er deg kjøpere gjerne vil treffe på visning. Visningsmateriell kan du også bestille i vår løsning. Slik som visningsskilt, til salgs plakater osv.

STEG 4

BUDGIVNING

Budgivningen foregår digitalt ved hjelp av BankID. Kjøper identifiserer seg selv med BankID og kan legge inn bud direkte inn i webbolig.no I vår portal har du oversikt over alle bud, aktive og utgåtte. Og du kan enkelt akseptere, avslå eller gi motbud.

STEG 5

KONTRAKT, OPPGJØR & OVERTAGELSE

Når du har solgt boligen din trenger du kontrakt og oppgjørstjenster fra en proffesionel- part. Du kan selv generere en standard kontrakt i vårt system, men vi anbefaler at du her bruker en eiendomsmegler eller advokat. Vår samarbeidspartner Webmegling AS tilbyr dette til svært konkurranse dyktige priser. Men du kan selv velge en hvilken som helst annen aktør.

Overtagelsen gjennomføres ved hjelp av vår mobil applikasjon. Selger og kjøper går gjennom boligen og gjør eventuelle notater eller tar bilder direkte inn I mobil applikasjonen. Kjøper velger strømleverandør samt signerer for mottatte/overleverte nøkler, og overtagelses protokollen sendes automatisk til oppgjør. (Forutsetter at kontrakt og oppgjør gjennomføres av Webmegling AS)

Superhuman Reminders for iPhone

ER DET VIRKELIG GRATIS?

JA, LA OSS FORKLARE HVORDAN

Webbolig har vi valgt at skal være gratis for forbrukerne å bruke. Vi gir deg tilgang til vårt system, men gjør du jobben selv så skal det heller ikke koste noe. Og vi tvinger deg heller ikke til å kjøpe noe av oss gjennom prosessen.

Det er et par ting som er pålagt for å sikre kvaliteten i boligsalget. Det ene er gode/proffe eiendomsfoto. Du kan ta dem selv eller bestille fra andre enn våre samarbeidspartnere, men de vil da gå gjennom en kvalitets kontroll hos oss. Det andre er takst/boligsalgsrapport. Denne kan du også få av andre enn våre samarbeidspartnere, men da må du manuelt laste denne opp i systemet og den vil så bli godkjent av oss før du kan gå videre.

Hvordan tjener vi penger? Skulle du ønske tilbud på lån, forsikringer eller andre boligrelaterte tjenester kan du få tilbud på dette i vår portal. Her kan du helt uforpliktende sammenligne leverandører slik at du får det beste tilbudet. Vi får betalt av tjenesteleverandøren for markedsføring på våre sider. Slik holder vi plattformen gratis for forbruker.

ER DET EIENDOMSMEGLING?

NEI, WEBBOLIG ER EN PLATTFORM FOR Å SELGE SELV

Webbolig sin teknologi er utviklet som en del av et komplett system for bedre boligsalg tilpasset dagens og fremtidens teknologiske løsninger. Enten du er eiendomsmegler, utbygger eller privat selger som vil selge selv.

Vi har benyttet vår kunnskap og erfaring ved å lage løsninger for eiendomsmeglere og utbyggere til å lage et system hvor også forbruker kan selge selv. Uten eiendomsmegler. Helt gratis.

Selger du bolig selv står du selv ansvarlig for å gi den informasjonen som er relevant til kjøper. Webbolig hjelper deg med dette, men vi er ingen eiendomsmegler. Vi tilbyr kun et system for å hjelpe deg med jobben. Og den bistanden du kan få via vår support er knyttet til hvordan benytte systemet. Vi kan ikke hjelpe deg med selve salget.

Ønsker du hjelp til hele eller deler av prosessen, anbefaler vi deg at dubenytter deg av en eiendomsmegler på nett. Det finner du hos Webmegling. Klikk her for å besøke webmegling.no

BLI EN BETA
BRUKER

Vi er foreløpig i en beta testing fase, og flere kjøpere og selgere benytter i disse dager
Webbolig.no for sin bolig transaksjon. Dersom du er interessert i å selge din bolig helt gratis,
og være en av våre beta testere. Vennligst registrer deg her.WEBBOLIG –
EN DEL AV WEBMEGLING TECHNOLOGY AS